Marina

Un pis gran que era una oficina es reconverteix del tot amb una casa per a una família de quatre persones. La forma de planta quadrada amb dos accessos permet dividir les zones de dormitoris, suite i fills, en dos extrems separats ubicant la sala entremig. A la vegada es produeixen dues entrades, una pel rebedor i l’altra per la zona de servei que connecta directament amb la cuina. Aquesta queda a la part interior i dialoga amb la zona de dia a través d’una vidriera per on entra la llum natural. S’obre del tot la galeria a la sala com a element coixí entre l’interior i el carrer que queda proper per tractar-se d’un pis a nivell del principal.

Reforma integral d’habitatge
Localització: Barri de l’eixample (Barcelona)
Superfície d’actuació: 110 m²
Any: 2020
Pressupost orientatiu: 115.000,00 €
Materials: terra de parquet de fusta de roure , estructura de vidre i ferro pel tancament de la cuina, moble de cuina lacat , taulell de cuina de porcelànic i fusta i frontals de rajola vidriada, paraments verticals dels banys de microciment, portes de DM lacat, fusteria exterior d’alumini amb vidres Silent i amb ruptura de pont tèrmic.

Llibreta d'obra

La llibreta d’obra és un petit relat gràfic de l’obra, amb un collage de fotografies de l’estat original i de tot el procés, il·lustrat amb alguns dels croquis de treball i que permet tenir un record personalitzat de com es va fer.

Desplaça cap amunt
Skip to content